Ζευγάρια που δεν συγκατοικούν: πώς θα βλέπονται στο lockdown

Το νέο καθολικό απαγορευτικό, που ξεκίνησε να ισχύει από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020, έχει προκαλέσει αρκετά ερωτήματα στους πολίτες – ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις.

Ζευγάρια που υπό κανονικές συνθήκες αφιέρωναν αρκετό χρόνο στην καθημερινότητά τους για να είναι μαζί και να κάνουν κοινά πράγματα, αλλά δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, βρίσκονται αντιμέτωπα με το ίδιο πρόβλημα που παρατηρήθηκε και τον περασμένο Μάρτιο κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Όταν ρωτήθηκε για τα ζευγάρια και το lockdown ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης απάντησε: «Νομίζω ότι η τεχνολογία έχει λύσει αυτά τα προβλήματα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Skype ή άλλα μέσα επικοινωνίας». Ο κύριος Σταμπουλίδη επεσήμανε ότι μία επιλογή θα ήταν να έχουν εγκατασταθεί ήδη στο ίδιο σπίτι, προκειμένου να περάσουν μαζί το νέο απαγορευτικό για τον κορωνοϊό.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά κοινωνικά θέματα, αλλά πρέπει να τονιστεί ότι είμαστε σε περιορισμούς. Οι μετακινήσεις εκτός κατοικίας είναι πολύ συγκεκριμένες, αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να ανακόψουμε την εξάπλωση του ιού» ξεκαθάρισε.

Πηγή Athens Voice
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online