Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια παρέα αναπληρωτών που γνωρίστηκαν σε διευθύνσεις εκπαίδευσης, γραφεία διδασκόντων και γκρουπάκια οδήγησης.

  • Περιμέναμε μια ολόκληρη μέρα για να κάνουμε την αίτηση και την ίδια χρονιά μας κάλεσαν ξανά για να την επικαιροποιήσουμε.
  • Περάσαμε ώρες ψάχνοντας τη νομοθεσία για να δούμε αν πρέπει να κάνουμε εφημερίες και αν ναι σε ποιο σχολείο.
  • Αναζητήσαμε συνάδελφο με αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε μαζί Πάτρα-Σκεπαστό και κάναμε τάματα για να φτάσουμε σώοι όταν το χιόνι σκέπαζε τον δρόμο.
  • Κάναμε αίτηση βελτίωσης θέσης για να γλυτώσουμε είκοσι χιλιόμετρα που από τις στροφές έμοιαζαν πενήντα και λίγο έλειψε να μας στείλουν πιο μακρυά.
  • Είπαμε αντίο τον Ιούνη στους συναδέλφους που γνωρίσαμε στη Νάξο και τους πετύχαμε ξανά την επόμενη χρονιά στο Καρπενήσι.

 

Η ιστοσελίδα Αναπληρωτές έχει στόχο η παρέα μας να γίνει μεγάλη και να περιλαμβάνει όλους εκείνους που είναι ή αισθάνονται αναπληρωτές. Θέλουμε η ιστοσελίδα μας να είναι ένα εκπαιδευτικό καταφύγιο· να προσφέρει ψυχαγωγία και βασική ενημέρωση σε ανθρώπους που γνωρίζουν την εκπαίδευση από μέσα. Θέλουμε να βλέπουμε κίνηση από τη Θηρασία, την Ψωφίδα, την Αγία Μαρίνα και να δεχόμαστε μηνύματα από τη Χάλκη, το Αμύνταιο και τη Σκάλα. Δεν εκπροσωπούμε κανέναν και δεν μας εκπροσωπεί κανένας· είμαστε κάποιοι σαν εσάς.

 

Μας ενδιαφέρει να ακούγεται η γνώμη σας. Μπορείτε να στείλετε σχόλια ή απλά να πείτε ένα γεια χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο κείμενό σας δείτε τον τρόπο στον σύνδεσμο προδιαγραφές κειμένου.

Στείλτε μας το μήνυμα σας

    Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online