Υποτροφίες μεταπτυχιακών/διδακτορικών σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τη χορήγηση 2 υποτροφιών μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 σε βάρος του κληροδοτήματος Αφών Ζωσιμά.

Οι υποτροφίες απεύθυνονται σε υποψήφιους έως 36 ετών με καταγωγή από την Ήπειρο. Στην περίπτωση που ο τόπος καταγωγής του υποψηφίου δεν προκύπτει από το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του ίδιου, υποβάλλεται επιπλέον:

  • φωτοαντίγραφο του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας και του γονέα του υποψηφίου, από τον τόπο γέννησης του οποίου προκύπτει η καταγωγή από την Ήπειρο
  • ή φωτοαντίγραφο του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας (εκτός του ίδιου και του γονέα του) και του παππού ή της γιαγιάς του υποψηφίου, από τον τόπο γέννησης του/της οποίου/ας, προκύπτει η καταγωγή από την Ήπειρο.

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.

Πηγή
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online