Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά από το ΙΚΥ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκήρυξε τη χορήγηση 10 υποτροφιών, με διαγωνισμό, για μεταπτυχιακές σπουδές (μάστερ) στον τομέα της παιδαγωγικής επιστήμης στο εξωτερικό (σε μία εκ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται από τα έσοδα του  «Θεοδωρίδειου Κληροδοτήματος Εκπαιδευτικών» του αείμνηστου Πάνου Δημητρίου Θεοδωρίδη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ της ημεδαπής, δάσκαλοι ή καθηγητές, χωρίς περιορισμό ηλικίας και ανεξάρτητα αν έχουν διοριστεί ως υπάλληλοι του δημοσίου ή αλλού.

Διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του ΙΚΥ (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ισογείου στις:

  • 05/06/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 πμ: εξέταση ξένων γλωσσών.
  • 09/06/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 πμ: εξέταση παιδαγωγικών.

Η ύλη των παιδαγωγικών αφορά τα εξής κεφάλαια:

  • Θεωρία της αγωγής
  • Θεωρίες μάθησης
  • Διαπολιτισμική εκπαίδευση
  • Εκπαίδευση ενηλίκων
  • Διοίκηση σχολικών μονάδων
  • Ειδική Αγωγή

Διάρκεια και ποσό υποτροφίας

Η διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε 12 διαδοχικούς μήνες και μπορεί να συνεχιστεί για επιπλέον 6 μήνες μετά από σχετική αίτηση του ενδιαφερόμενου, εφόσον ο ίδιος προσκομίσει στοιχεία σχετικά με την ικανοποιητική πορεία των σπουδών του, τα οποία να δικαιολογούν την παράταση και υπό την προϋπόθεση ότι τα έσοδα του κληροδοτήματος επαρκούν.

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 1.200 ευρώ το μήνα μικτά. Επίσης, στους υποτρόφους θα καταβληθεί κατ΄ αποκοπή ποσό για έξοδα μετάβασης και επιστροφής στο εξωτερικό (το ποσό των 1.000,00 € συνολικά).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων – πληροφορίες

προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 08/03/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ. Ακόμα, πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210-3726 – 346 – 395 – 406, καθώς και στο e-mail [email protected].

Πηγή ΙΚΥ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online