Το σχοινί της παρέλασης αιτία τραυματισμού 13χρονου στην Κρήτη

Ένα παιδί 13 χρονών στο Ηράκλειο τραυματίστηκε στον λαιμό όταν προχωρώντας με το ποδήλατό του δεν πρόσεξε το λευκό σχοινί που όριζε τον χώρο όπου θα βρίσκονταν οι θεατές για την παρέλαση.

Περίπου στις 9:30 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, και πριν αρχίσει καν να μαζεύεται κόσμος για την παρέλαση, το κέντρο του Ηρακλείου είχε ήδη “προετοιμαστεί”, με το λευκό σχοινί να έχει ορίσει το χώρο όπου θα βρίσκονταν οι θεατές.

Ο 13χρονος διέσχιζε με το ποδήλατό του τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος της εξέδρας των επισήμων. “Το σκοινί, όμως, που είχε τοποθετηθεί για να ορίζει τον χώρο των θεατών είχε άσπρο χρώμα, χωρίς καμία περαιτέρω σήμανση και είχε τοποθετηθεί σε τέτοιο ύψος ώστε ήταν αδύνατο για ένα παιδί που έκανε ποδήλατο να το αντιληφθεί.

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρω ότι το άσπρο, απλό, αυτό σκοινί δεν είναι εύκολα διακριτό μέσα σε μια ηλιόλουστη μέρα”, αναφέρει ο πατέρας του παιδιού, τονίζοντας ότι “το αποτέλεσμα ήταν το σκοινί αυτό να γίνει η αιτία το παιδί μου να τραυματιστεί στον λαιμό και να πέσει από το ποδήλατο“.

“Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Δήμος ή κάποια άλλη αρχή τοποθέτησε το εν λόγω σκοινί. Δεν έχει άλλωστε μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να γίνει το παιδί μου καλά.

Για μένα και την οικογένειά μου, για την ψυχική οδύνη που περάσαμε και περνάμε βλέποντας το παιδί μας σε αυτή την κατάσταση, με το λαιμό του λες και βγήκε από ταινία θρίλερ – για όσους καταλαβαίνουν τί εννοώ – για όλες τις ώρες που περάσαμε στο χειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, περιμένοντας να μάθουμε τη διάγνωση των ιατρών, δεν ζητάω τίποτα παρά μόνο ένα συγνώμη των «αρμοδίων»… όποιοι κι αν είναι αυτοί…”, επισημαίνει ο πατέρας, καλώντας τους αρμόδιους να αφυπνιστούν και να επιδείξουν επιτέλους την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Πηγή Creta live
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online