Θέση εργασίας Ειδικού Παιδαγωγού από τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ προκήρυξε θέση Ειδικού Παιδαγωγού με έδρα τη Ρόδο. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ιδιωτικού Δικαίου, ειδικώς αναγνωρισμένο (ΦΕΚ 2393/Β’/2009), το οποίο φιλοξενεί και περιθάλπει άτομα με νοητική υστέρηση.

Είναι πιστοποιημένος ως φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας (ΦΕΚ 836/Β’/2012 και ΦΕΚ 1479/Β’/2016). Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο Χολαργό στην οδό Β. Μελά 1, Τ.Κ.15562 διαθέτει τρία συγκροτήματα κτιρίων συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τ.μ.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ διοικείται με βάση το Καταστατικό του, το οποίο και επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε διαμορφούμενες συνθήκες.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ λειτουργεί σύμφωνα με το καταστατικό του, έχει έδρα το Χολαργό Αττικής και είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο με βάση το Ν.Δ. 11/72 και την υπ. Αριθ. 3593/74 απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας (ΦΕΚ 1206 τ.β/16-11-74).

Είναι, επιπλέον, αναγνωρισμένο Κέντρο Προστασίας Παιδιών με ειδικές ανάγκες σύμφωνα με την 10620/11-09-90 απόφαση της τότε Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής-Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας. Αυτή η νομική βάση συμπληρώνεται από το Π.Δ. 395/93 από τη στιγμή που θα δοθεί η άδεια λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ παρέχει περίθαλψη, επαγγελματική κατάρτιση, ψυχοκοινωνική στήριξη και κοινωνική ενσωμάτωση σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.

Ειδικότερα, ο σκοπός λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας είναι η παροχή υπηρεσιών παραμονής και διημέρευσης ατόμων που πάσχουν από νοητική υστέρηση.

Στο σκοπό λειτουργίας περιλαμβάνεται επιπλέον και επαγγελματική κατάρτιση και ενημέρωση καθώς και η υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ δεν ασκεί επιχείρηση, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, σκοπός του είναι να παρέχει με κάθε νόμιμο τρόπο κάθε είδους βοήθεια, αρωγή, προστασία και συμπαράσταση σε παιδιά, άτομα όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που την έχουν ανάγκη.

Πηγή Skywallker
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online