Προκαταρκτικη εξέταση για αναπληρωτές που ασκούσαν εμπορική δραστηριότητα

Προκαταρκτική εξέταση για τις περιπτώσεις δύο αναπληρωτών καθηγητών, που ασκούσαν παράλληλα εμπορική δραστηριότητα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, μετά από έλεγχο που έγινε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, όπως υποστήριξε ο Διευθυντής ΔΔΕ Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να υπηρετούν ως δημόσιοι υπάλληλοι-εκπαιδευτικοί (ανεξάρτητα που είναι αναπληρωτές) και να διατηρούν και την εμπορική ιδιότητα και ήδη έκαναν τις δέουσες ενέργειες, προκειμένου να κλείσουν την εμπορική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο καθηγητές αναμένουν τα σχετικά έγγραφα διαγραφής από τα μητρώα των οικονομικών υπηρεσιών, ώστε να συμπληρωθεί ο ατομικός τους φάκελος και να λήξει το όλο θέμα.

Όπως ορίζει ο νόμος, αν βρεθεί από τον έλεγχο του φακέλου του εργαζόμενου ως δημοσίου υπαλλήλου η όποια αρρυθμία, ο φορέας που διενεργεί τον έλεγχο είναι υποχρεωμένος να αποστείλει τα στοιχεία της έρευνας στην Εισαγγελία, όπως έκανε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας.

Πηγή Magnesia news
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online