Μπογδάνος: “η αγάπη του κόσμου με κόλλησε κορονοϊό”

Την περασμένη Παρασκευή, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του σε κοινωνικό δίκτυο ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και πως παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.

Χθες 22-3-21 ο κ. Μπογδάνος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε, αποδίδοντας το γεγονός στην αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και συγκεκριμένα σε ένα μεμονωμένο περιστατικό κατά το οποίο, ένας άνθρωπος έτρεξε κατά πάνω του για να τον αγκαλιάσει.

“Τρίτη κόλλησα, Παρασκευή το ανακοίνωσα. Δεν έχω κολλήσει κανέναν. Εγώ κόλλησα όταν ένας άνθρωπος ήρθε πάνω μου επιθετικά να με αγκαλιάσει και να με ασπαστεί. Ήταν μία κατάσταση από αυτές που δύσκολα τις ελέγχεις”, είπε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι”, και πρόσθεσε: “η αγάπη του κόσμου κ. Κούτρα…”.

Εν συνεχεία, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι ο άνθρωπος που τον αγκάλιασε για να του δείξει την αγάπη του: “φαίνεται ότι δεν είχε πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση του κορονοϊού”, με αποτέλεσμα να νοσήσει και ο ίδιος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online