Μοριοδότηση προκηρύξεων ειδικής αγωγής (εκπαιδευτικοί, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.)

Στον ρυθμό των προκηρύξεων 3ΕΑ/2019, 2ΕΑ/2019 και 1ΕΑ/2019 κινείται η εκπαιδευτική κοινότητα μετά τη δημοσίευσή τους κατά τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) μελετούν προσεκτικά τις προκηρύξεις που αφορούν την αίτηση ΑΣΕΠ και την αίτηση κατάθεσης δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις και συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για να σας βοηθήσουμε να υπολογίσετε τα μόριά σας στο πλαίσιο των συγκεκριμένων προκηρύξεων δημιουργήσαμε μια σειρά εφαρμογών.

  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικής Αγωγής πατήστε ΕΔΩ.
  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ε.Ε.Π. πατήστε ΕΔΩ.
  • Για τον online υπολογισμό μορίων Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού – Ε.Β.Π. πατήστε ΕΔΩ.

Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων κατάθεσης δικαιολογητικών που αφορούν τους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Η υποβολή αιτήσεων κατάθεσης δικαιολογητικών για τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ξεκινάει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Αναφορικά με την αίτηση ΑΣΕΠ, η υποβολή ξεκινάει για τους μεν εκπαιδευτικούς την Τετάρτη 8 Μαΐου, για τα δε μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. ξεκινάει την Τρίτη 21 Μαΐου.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online