Μαθητές κατασκεύασαν ένα παιχνίδι που καταπολεμά τη μοναξιά

Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Hof ter Wijde στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας έφτιαξαν το UNO, ένα παιχνίδι αυλής που είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά να πλησιάσουν το ένα το άλλο και να παίξουν μαζί.

Το UNO αποτελείται από ένα μεγάλο πιόνι, το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο στο κέντρο ενός κύκλου στην αυλή του σχολείου. Τα παιδιά στρίβουν τη μύτη του και ανάλογα με το σύμβολο που θα εμφανιστεί συνεχίζεται το παιχνίδι τους.

Το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιο παιδί για να συμμετάσχει στο παιχνίδι είναι να σταθεί μέσα στον κύκλο. Με αυτό τον τρόπο, κανένα παιδί δεν χρειάζεται να ρωτήσει “μπορώ  να παίξω μαζί σου;” κάποιο άλλο παιδί.

Από τη στιγμή που μπαίνει στον κύκλο, ξεκινάει το παιχνίδι με τα υπόλοιπα παιδιά, και όλοι όσοι συμμετέχουν γνωρίζουν πως δεν μπορούν να απομονώσουν ή να εξαιρέσουν από το παιχνίδι κανένα παιδί που βρίσκεται μέσα σε αυτό τον κύκλο.

Το δημοτικό σχολείο Hof ter Weide είναι το πρώτο που συμμετέχει σε αυτό το project. Οι ίδιοι οι μαθητές έχουν βοηθήσει πολύ σε αυτό. Σχεδίασαν μαζί το μεγάλο πιόνι και δημιούργησαν όλα τα σύμβολα που έχει το UNO.

This schoolyard playset helps fight loneliness

To help fight loneliness, these Dutch🇳🇱 children developed a playset for their schoolyard. Every school 🏫 should have this 💯

Публикувахте от BrightVibes в Петък, 1 ноември 2019 г.
Πηγή Brigth Vibes
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online