Φλαμπουράρης για παρέλαση αλά Μόντι Πάιθον: ήταν ένα happening

Ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης συμφωνεί με τη θέση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την παρέλαση των 10 κοριτσιών με βήμα Μόντι Πάιθον (διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ και τη θέση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩ).

Ο κ. Φλαμπουράρης τονίζει ότι το ζητούμενο είναι να αποκτήσουν οι παρελάσεις ένα ελκτικό στη νεολαία και τον κόσμο περιεχόμενο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσω με την νεολαία μας. Εξάλλου την θέση αυτή την έχουμε χρόνια. Αν όχι κατάργηση, τουλάχιστον προσαρμογή στον 21ο αιώνα.

Να αποκτήσει ένα σύγχρονο ουσιαστικό και ελκτικό στη νεολαία και τον κόσμο περιεχόμενο και μορφή» δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης όταν ρωτήθηκε στη Βουλή για τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε κατάργηση των παρελάσεων.

Αναφερόμενος στην παρέλαση των κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια αλά Μόντι Πάιθον ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε:

«Ήταν ένα happening με μεστό όμως περιεχόμενο, με βάση το κείμενο που διάβασα (διαβάστε το κείμενο ΕΔΩ). Μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς αλλά δεν βρίζεις, δεν υποτιμάς, δεν παραληρείς εναντίον τους. Με τη νεολαία συζητάμε…»

Σημειώνεται πως υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων τάχθηκε και ο Νίκος Φίλης ενώ για το περιστατικό της παρέλασης των 10 κοριτσιών ο πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε πως ήταν μια περφόρμανς (διαβάστε τις δηλώσεις Φίλη ΕΔΩ).

Πηγή Πρώτο Θέμα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online