Ευμάθεια: επιμόρφωση εκπαιδευτικών από τον Δήμο Αθηναίων (δωρεάν)

Ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη στήριξη του πολιτισμού, καλεί εκπαιδευτικούς σε φθινοπωρινά εργαστήρια που προωθούν το δημιουργικό έργο και την πολιτιστική επιμόρφωση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» του Δήμου Αθηναίων υλοποιεί τον κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων και βιωματικών εργαστηρίων “Ευμάθεια” στο 87ο Δ.Σ. Αθηνών για 4 Σαββατοκύριακα, ξεκινώντας στις 19-20 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00-17:00. Οι δράσεις θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία του Δήμου Αθηναίων, καθώς και σε παιδαγωγούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και συνδέει την εκπαίδευση με τις εικαστικές τέχνες, το χορό, τη μουσική, το θέατρο, τη γλυπτική και τον λόγο, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα του σχολικού χώρου, να ενισχύσει τις παιδαγωγικές πρακτικές των εκπαιδευτικών, να διευρύνει τις μαθησιακές προοπτικές των παιδιών και να δημιουργήσει τελικά ένα περιβάλλον μάθησης ευνοϊκό για την ανάπτυξη και εξέλιξη όλης της σχολικής κοινότητας.

Οι επιμορφωτικές δράσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη συμμετοχή, έχουν συνολική διάρκεια 60 ώρες και με την ολοκλήρωσή τους οι επιμορφούμενες/οι θα παραλάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Οι δηλώσεις εγγραφής σε αυτόν τον κύκλο της Ευμάθειας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 18/09/2020 στο [email protected]. Στη συνέχεια η ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης θα έρθει σε επικοινωνία με τις/τους ενδιαφερόμενες/ους για περισσότερες πληροφορίες και για θέματα προγραμματισμού. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αρχείο της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένα αρχείο με περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Τo Πρόγραμμα «Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα» του Δήμου Αθηναίων έχει ως βασικό αντικείμενο την επιμόρφωση παιδαγωγών και εκπαιδευτικών στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών για την αναβάθμιση του σχολικού χώρου και τον εμπλουτισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Υλοποιείται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την υποστήριξη της ΔΑΕΜ Α.Ε., και εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο επιμορφωτικού, ερευνητικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Παιδικής Ηλικίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αθηναίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online