Πρόγραμμα για την προαγωγή Ψυχικής Υγείας στα Σχολεία (πρόσκληση)

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Ερευνών και Επιμόρφωσης (Ε.Π.Ε.Ε.) του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η), του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα: «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στα Σχολεία (Promoting Mental Health at Schools, PROMEHS)».

Πληροφορίες για το PROMEHS

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Erasmus + Key Actions 3 που αποσκοπεί στη δημιουργία, εφαρμογή και αξιολόγηση ενός Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών για την προώθηση της ψυχικής υγείας σε φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, και φορείς χάραξης εκπαιδευτικής πολιτικής) κι επιχειρεί να συμβάλλει στο γεφύρωμα της έρευνας με την εκπαιδευτική πρακτική και την εκπαιδευτική πολιτική.

Το PROMEHS είναι το πρώτο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για την Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας στα σχολεία, που υλοποιείται με τη συνεργασία ερευνητών, φορέων εκπαιδευτικής πολιτικής, επιστημονικών συλλόγων, 20 Πανεπιστημίων και Υπουργείων από 7 Ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών

Η πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα απευθύνεται στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του νομού Αχαΐας. Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα λάβουν δωρεάν επιμόρφωση 25 ωρών (Οκτώβριο με Δεκέμβριο, 2020), από καταρτισμένους συμβούλους και καθηγητές Πανεπιστημιακών Τμημάτων.

Επίσης, στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν θα χορηγηθεί πιστοποίηση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα (Erasmus + Key Actions 3), ελεύθερη πρόσβαση στο υλικό του προγράμματος και δωρεάν συμμετοχή στα συνέδρια και τις ημερίδες για τη διάχυση του προγράμματος.

Ενημερωτική ημερίδα για το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης WebEX την Παρασκευή 4/9/2020, 6-8μμ. Μπορείτε να συνδεθείτε ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΔΩ ή να απευθύνετε ερωτήσεις στο [email protected].

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του νομού Αχαΐας που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως 11/9/2020 ΕΔΩ.

Κατεβάστε την πρόσκληση παρακάτω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online