Ανοιχτή πρόσκληση: Μοιραστείτε ιδέες για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 που πρότεινε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η European Youth Portal καλεί τους νέους και τις νέες της Ευρώπης να πάρουν μέρος στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας με το να μοιραστούν τις προσδοκίες, τα ενδιαφέροντα και τις ιδέες τους, ώστε να οργανωθούν διάφορες δραστηριότητες που θα ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των νεότερων γενεών.

Το έτος θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για νέους και νέες. Η ιδέα είναι να ενισχυθούν οι προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών μελών της και των περιφερειακών και τοπικών αρχών για την αναγνώριση των προσπαθειών των νέων κατά τη διάρκεια της πανδημίας και για την υποστήριξη και τη συνεργασία μαζί τους καθώς εξερχόμαστε απ’ αυτήν.

Στόχος του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας είναι:

  • να τονίσει ότι η μετάβαση σ’ ένα πιο οικολογικó, πιο ψηφιακό και πιο δίκαιο κοινωνικά μέλλον μπορεί να αποφέρει περισσότερες ευκαιρίες για τη νεολαία.
  • να ενθαρρύνει νέους και νέες, και ειδικά τους νέους και τις νέες που έχουν λιγότερες ευκαιρίες, που προέρχονται από μη προνομιούχα περιβάλλοντα και ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, να εξελιχθούν σε ενεργούς και προσηλωμένους πολίτες και σε παράγοντες αλλαγής, εμπνεόμενοι και εμπνεόμενες από το αίσθημα ότι ανήκουν στην Ευρώπη.
  • να προωθήσει τις διάφορες ευκαιρίες που προσφέρονται σε νέους και νέες σε ολόκληρη την Ε.Ε. και, ως εκ τούτου, να στηρίξει την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους εξέλιξη σε μια πιο οικολογική, πιο ψηφιακή και χωρίς αποκλεισμούς Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να μοιραστούν τις προτάσεις τους μέσω του συνδέσμου της πρόσκλησης για ιδέες:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/d6053480-a3d3-00fa-598a-a6a8b6119df3

καθώς και με απευθείας αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση:   [email protected]

Προθεσμία υποβολής: 17 Νοεμβρίου 2021

Πηγή ΥΠΑΙΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online