Fortnite: μαύρη τρύπα εξαφάνισε το παιχνίδι

Το Fortnite, το πιο διάσημο online videogame ολοκλήρωσε την Κυριακή τη δέκατη σεζόν του προκαλώντας την έκπληξη και την ανησυχία εκατομμυρίων παικτών στον κόσμο για το εάν θα υπάρξει συνέχεια ή απλά έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Στο φινάλε, το οποίο παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από 4,2 εκατ. χρήστες + 1,5 εκατ. από το Youtube (στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 1,5 εκατ.), εμφανίζεται ένας τεράστιος αστεροειδής, ο οποίος κατέστρεψε το νησί-εικονικό πεδίο μάχης όπου αγωνίζονται οι παίκτες.

Αυτό προκάλεσε πανικό, καθώς οι εκατομμύρια χρήστες του Fortnite δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν. Όσοι ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη δείχνει από τότε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Η μαύρη τρύπα παραμένει ορατή εν αναμονή της έναρξης της 11ης σεζόν και ανά διαστήματα πάλλεται αποκαλύπτωντας κάποιους θεωρητικά τυχαίους αριθμούς.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την επερχόμενη 11η σεζόν και τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα δούμε πολύ νέο υλικό για να πάρει μια τόσο δραστική απόφαση.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter.

Οι οπαδοί του παιχνδιού είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, αλλά το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε παρακάτω μερικά βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών.

Πηγή Έθνος
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online