Άδικες οι κατηγορίες σε βάρος του δασκάλου που απομακρύνθηκε λένε οι γονείς

Για άδικες και αβάσιμες κατηγορίες σε βάρος του δασκάλου ο οποίος απομακρύνθηκε από σχολείο της Ρόδου κάνουν λόγο γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί, που στέκονται στο πλευρό του και προχωρούν σε κινητοποιήσεις συμπαράστασης. Θυμίζουμε πως με εντολή του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων απομακρύνθηκε δάσκαλος από το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου, ο οποίος την Παρασκευή 7 Ιουνίου φέρεται να κλείδωσε μαθητή στην αίθουσα της τάξης με τη λήξη των μαθημάτων.

Ο δάσκαλος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και ειδικότερα στην κατάθεσή του στην αστυνομία ισχυρίζεται ότι πράγματι κλείδωσε την τάξη, χωρίς ωστόσο να έχει αντιληφθεί ότι μέσα σε αυτή βρισκόταν το παιδί. Ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί παρέμεινε στην αίθουσα για ελάχιστα λεπτά και πως επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους γονείς για να τους εξηγήσει τι είχε συμβεί και να τους ζητήσει συγγνώμη.

Σημειώνεται πως ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ του θέματος έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη μετά την προσφυγή του γονέα.

Πηγή Ροδιακή
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online