Υποτροφίες διδακτόρων και μεταδιδακτόρων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας ανακοίνωσε πρόσκληση προς διδακτορικούς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές ελληνικής ιθαγένειας για υποβολή ερευνητικής πρότασης στο επιστημονικό πεδίο των Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών. Το Ινστιτούτο θα επιλέξει 6 προτάσεις για τη χορήγηση ετήσιας υποτροφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Οι υπότροφοι θα διαμένουν δωρεάν στο Ινστιτούτο, ενώ θα έχουν πλήρη πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη, το Αρχείο και τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου καθ’ όλη τη διάρκεια της υποτροφίας τους. Ισχύουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Η κάθε ερευνητική πρόταση θα πρέπει να είναι πρωτότυπη μελέτη στο επιστημονικό πεδίο των βυζαντινών και μεταβυζαντινών σπουδών και να εκπονηθεί εντός του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.
  • Η συγκεκριμένη ερευνητική πρόταση δεν πρέπει να έχει άλλη πηγή χρηματοδότησης κατά τη διάρκεια του έτους χρηματοδότησης από το Ινστιτούτο, δηλαδή το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
  • Κάθε εγκεκριμένη ερευνητική πρόταση θα πρέπει να προβλέπει τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης (ημερίδα, διημερίδα, σεμινάριο, συνέδριο, παρουσίαση για την εξέλιξη των εργασιών, κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους χρηματοδότησης από το Ινστιτούτο, με τη συμμετοχή νέων ερευνητών, η οποία θα διενεργείται στην έδρα του Ινστιτούτου.

Οι προτάσεις υποβάλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected] και αποστέλλονται με το ταχυδρομείο στην διεύθυνση Ακαδημίας 3, 5ος όροφος, υπόψη κ. Ηλιάνας Παπαχριστοδούλου. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 20 Μαΐου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη.

Πηγή Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online