Online συνέδριο “οπτικός γραμματισμός στη διδασκαλία” (δωρέαν)

Η Eυρωπαϊκή σύμπραξη CiELL και ο ΑΚΤΟ, προσκαλούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (καθηγητές, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές) στο online συνέδριο με θέμα «Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση».

Οι εκπαιδευτικές τεχνολογίες και η διαδικτυακή μάθηση προωθούν την οπτική μάθηση και διευκολύνουν τη δικτύωση με άτομα και πηγές. Το διεθνές αυτό συνέδριο προάγει τον διάλογο μεταξύ μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, ερευνητών, τεχνολόγων μάθησης και σχεδιαστών εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από τον τρόπο χρήσης και κατανόησης της οπτικής γλώσσας σε ολοκληρωμένο πλαίσιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εκπαιδευομένων στη δια βίου μάθηση και τις απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, με ώρα έναρξης 11.00 πμ. H συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Περιεχόμενο

Οι εκπαιδευτικές τεχνολογίες και η διαδικτυακή μάθηση προωθούν την οπτική μάθηση και διευκολύνουν τη δικτύωση με άτομα και πηγές. Το διεθνές αυτό συνέδριο προάγει τον διάλογο μεταξύ εκπαιδευτικών, ερευνητών, τεχνολόγων μάθησης και σχεδιαστών εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από τον τρόπο χρήσης και κατανόησης της οπτικής γλώσσας σε ολοκληρωμένο πλαίσιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εκπαιδευομένων στη δια βίου μάθηση και τις απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

Το Συνέδριο αποτελεί ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης και σας παρέχει την ευκαιρία να μάθετε, να συζητήσετε και να μοιραστείτε εμπειρίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα κόμικς χρησιμοποιούνται στη διδασκαλία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δικτυωθείτε με άλλα μέλη της παγκόσμιας εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το συνέδριο στοχεύει στην προώθηση της έρευνας και της πρακτικής στον οπτικό γραμματισμό και τις οπτικές τεχνολογίες στη διδασκαλία, τη μάθηση και την ένταξη.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στα κάτωθι θέματα: 

  • Χρήση κόμικς και γραφικών μυθιστορημάτων στην εκπαίδευση
  • Υποστήριξη της ένταξης με τον οπτικό γραμματισμό και τις οπτικές τεχνολογίες στην εκπαίδευση
  • Πολιτιστικές διαφορές στην οπτική γνώση και χρήση οπτικών τεχνολογιών στην εκπαίδευση
  • Θέματα προσβασιμότητας στην εκπαιδευτική οπτική επικοινωνία
  • Εκπαίδευση με νέες οπτικές τεχνολογίες (όπως εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα).
  • Θεωρία και πρακτική στη χρήση οπτικών τεχνολογιών σε εξ αποστάσεως, διαδικτυακής και ευέλικτης μάθησης
  • Περιπτωσιολογικές μελέτες οπτικής μάθησης
  • Αξιολογήσεις εργαλείων οπτικής μάθησης
  • Προοπτικές ενσωμάτωσης στη μάθηση με εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας
  • Θεωρητικά ζητήματα σχετικά με πρακτικές διδασκαλίας χωρίς αποκλεισμούς και δημοκρατικές πρακτικές διδασκαλίας.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, ΕΔΩ.

Προτάσεις ομιλιών – παρεμβάσεων γίνονται δεκτές από την conference chair, στο email [email protected] (Dr. J. Sime, Lancaster Univ.). Παρακαλούμε περιορίστε την πρότασή σας σε 300 λέξεις.

Πληροφορίες στα Ελληνικά κ. Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, [email protected] (AKTO College)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online