Εισαγγελέας για ΧΑ: 13 χρόνια στην ηγετική ομάδα- ισόβια στον Ρουπακιά

Ισόβια κάθειρξη στον Γιώργο Ρουπακιά, και 13 χρόνια κάθειρξης για τα επτά μέλη της Χρυσής Αυγής που κρίθηκαν ένοχα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης προτείνει η Εισαγγελέας.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 11 με την Εισαγγελέα Έδρας Αδαμαντία Οικονόμου να υποβάλει την πρότασή της για τις ποινές που θα πρέπει να επιβληθούν σε κάθε κατηγορούμενο με βάση την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό το δικαστήριο στα επτά ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, δηλαδή για τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Ηλία Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό και Γιώργο Γερμενή και οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 13 χρόνια.

Για τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, η Εισαγγαλέας πρότεινε ισόβια κάθειρξη και οκτώ χρόνια στους άμεσους συνεργούς.

Ποινή κάθειρξης επτά ετών προτεινε η Εισαγγελέας για τους πρώην βουλευτές που ήταν καταδικασμένοι για συμμετοχή και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και πέντε ετών για όσους είχε αναγνωρισθεί ελαφρυντικό- πρόκειται για τους Στάθη Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο , Μιχαήλ Αρβανίτη και Νικόλαο Μίχο.

Πηγή Ναυτεμπορική
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online