Βίντεο σεξουαλικής αγωγής από το PornHub

Το PornHub ξεκίνησε μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο για το σεξ, με οδηγίες και επιστημονικές συμβουλές για μία μεγάλη γκάμα θεμάτων γύρω από την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.

Στην κατηγορία Sexual Wellness Center προστέθηκε εδώ και δύο εβδομάδες το κανάλι Sex Education και έχουν ήδη ανέβει τα πρώτα μαθήματα από ειδικούς για την επικοινωνία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την αυτοϊκανοποίηση και την προετοιμασία για σεξουαλική συνεύρεση – τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά.

Στα έντεκα βίντεο που έχουν αναρτηθεί, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να παρακολουθήσει ολιγόλεπτα ενημερωτικά βίντεο για το πέος, το αιδοίο, την ανατομία του γυναικείου και ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, τα προφυλακτικά και τα οφέλη του σεξ, καθώς και οδηγίες για ασφαλές σεξ εν μέσω πανδημίας.

«Ως κορυφαίος προορισμός για την διασκέδαση ενηλίκων, εξυπηρετώντας σχεδόν 70 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά, θέλαμε να προσφέρουμε στους φανς μας μια έγκυρη εκπαιδευτική πλατφόρμα που μπορούν να αξιοποιήσουν ως πηγή πληροφοριών και συμβουλών σε ό,τι αφορά το σεξ», δήλωσε η αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρι Πράις.

To κανάλι Sex Education είναι προσβάσιμο ΕΔΩ.

Πηγή Pornhub.com
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online