Το YouTube Kids ήρθε στην Ελλάδα

Το YouTube Kids, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών, είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια ασφαλή υπηρεσία streaming βίντεο για παιδιά, με μια σειρά εργαλείων ελέγχου για τους γονείς, ώστε να διαμορφώνουν μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιεχομένου, κατάλληλη για κάθε οικογένεια!

Η ελληνική έκδοση του YouTube Kids (διαθέσιμη στο Google Play και το App Store) περιλαμβάνει τοπικό και διεθνές περιεχόμενο για παιδιά και οι οικογένειες μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία από κινούμενα σχέδιαεκπαιδευτικά βίντεο και παιδικά τραγούδια. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν και να απολαμβάνετε τις λειτουργίες της στο smartphone ή το tablet ή απλά να συνδεθείτε στο www.youtubekids.com από τον υπολογιστή σας.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι πολύ φιλικό προς την οικογένεια, επιτρέποντας στα παιδιά να απελευθερώσουν την περιέργεια και τη φαντασία τους μέσα από κανάλια και λίστες που έχουν χωριστεί στις κατηγορίες ΠαιχνίδιαΜουσικήΠρογράμματα και Εξερεύνηση.

Με το ενσωματωμένο χρονόμετρο που διαθέτει η εφαρμογή, οι γονείς μπορούν εύκολα να περιορίσουν το χρόνο που περνούν τα παιδιά τους μπροστά στην οθόνη. Ακόμα, η λειτουργία “Eγκεκριμένο Περιεχόμενο” επιτρέπει στους γονείς να επιλέγουν συγκεκριμένα βίντεο και κανάλια που θα είναι διαθέσιμα στα παιδιά μέσω της εφαρμογής.

Πηγή YouTube Kids
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online