Το Φάντασμα της Όπερας από το Λονδίνο δωρεάν στο Youtube

Ο συνθέτης και θεατρικός παραγωγός Andrew Lloyd Webber προσφέρει ένα ακόμα από τα μιούζικάλ του, για ελεύθερη παρακολούθηση, από το επίσημο κανάλι του στο YouTube (ΕΔΩ). Συγκεκριμένα το μιούζικαλ «Φάντασμα της Όπερας» θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Κυριακή 19-4-20 στις 21:00.

Η παράσταση που μεταδίδεται από το κανάλι του Webber είναι παραγωγή του 2011, η οποία ανέβηκε στο Royal Albert Hall, με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων του μιούζικαλ. Η σκηνοθεσία ανήκει στους Nick Morris & Laurence Connor, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Sierra Boggess και ο Ramin Karimloo.

Λίγα λόγια για το έργο

Το “Φάντασμα της Όπερας” μιλάει για την ιστορία ενός μασκοφόρου άντρα που παραμονεύει στις κατακόμβες κάτω από την όπερα του Παρισιού και ο οποίος παθαίνει εμμονή με τη νεαρή σοπράνο, Christine. Χρησιμοποιώντας ύπουλα μέσα, ο ιδιοφυής αυτός μουσικός και τραγουδιστής χειραγωγεί την Christine, ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχία της και να κερδίσει τη συμπάθειά της.

Το μιούζικαλ έχει κερδίσει το βραβείο Tony «Καλύτερου Μιούζικαλ» (1988) και το βραβείο Ολιβιέ «Μιούζικαλ της Χρονιάς» (1986).

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά μιούζικαλ που θα μεταδοθεί, δωρεάν, από το επίσημο κανάλι του Andrew LLoyd Webber στο ΥouΤube. Η αρχή είχε γίνει με το «Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το δημοφιλές «Jesus Christ Superstar».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...