Το 61% των εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ μετανιώνει για τις σπουδές του

Σε έρευνα της ZipRecruiter που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 1500 απόφοιτους πανεπιστημίων στις ΗΠΑ που αναζητούν εργασία, φαίνεται πως το 44% μετανιώνει για το αντικείμενο των σπουδών που πραγματοποίησε. Η δημοσιογραφία, η κοινωνιολογία, η επικοινωνία και η εκπαίδευση βρίσκονται στην κορυφή των σχολών που έχουν υψηλότερα ποσοστά πτυχιούχων που θα ήθελαν να έχουν σπουδάσει κάποιο άλλο αντικείμενο.

Οι φοιτητές μπορεί να επιλέγουν αυτούς τους κλάδους χωρίς να σκέφτονται τα επίπεδα των μισθών και την εργασιακή ασφάλεια όταν σπουδάζουν, όμως “όταν αποφοιτήσουν, συνειδητοποιούν την πραγματικότητα” σύμφωνα με την οικονομολόγο της ZipRecruiter, Sinem Buber.

Από τους πτυχιούχους που το μετάνιωσαν, οι περισσότεροι λένε ότι εάν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, θα σπούδαζαν πληροφορική ή διοίκηση επιχειρήσεων. Πιο ικανοποιημένοι φαίνεται να είναι εκείνοι που σπούδσαν πληροφορική, ενώ χαρούμενοι με την επιλογή τους φαίνεται να είναι και εκείνοι που σπούδασαν εγκληματολογία, μηχανική, νοσηλευτική, διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά.

Πηγή moneyreview.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online