Θέση εργασίας καθηγητή φυσικών επιστημών από την Έλιξ

Η Έλιξ προκήρυξε μία θέση Καθηγητή Φυσικών Επιστημών για την περιοχή της Λέσβου στο πλαίσιο του προγράμματος «Quality Play-Based Learning and Non-Formal Education, Enhanced Psychosocial Well-Being and Positive Integration for Refugee Children Aged 3-17 Years in Greece».

Οι βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι οι εξής:

  • Σχεδιασμός και προετοιμασία μαθήματος.
  • Διδασκαλία ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες.
  • Παροχή υποστήριξης για τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της τυπικής εκπαίδευσης.
  • Συνεργασία με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης για την υλοποίηση καθημερινών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σχετικών με την ηλικία και το επίπεδο των σπουδαστών και σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που οργανώνεται από τον συντονιστή εκπαίδευσης.
  • Προσδιορισμός και προσαρμογή των σχετικών διδακτικών και μαθησιακών υλικών για την παροχή μη τυπικής εκπαίδευσης.
  • Βασική αξιολόγηση εκπαιδευόμενων.

Η Έλιξ είναι μία ελληνική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που στοχεύει στην προαγωγή της προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης του καθενός ως πολίτη του κόσμου μέσω της ενεργού συμμετοχής στη δημόσια ζωή.

Από την ίδρυσή της το 1987, η ELIX έχει υποστηρίξει τη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 ανθρώπων σε καινοτόμες δράσεις στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από τον Νοέμβριο του 2016, η ELIX υλοποιεί το έργο «Quality Play-Based Learning and Non-Formal Education, Enhanced Psychosocial Well-Being and Positive Integration for Refugee Children Aged 3-17 Years in Greece» σε 12 διαφορετικές τοποθεσίες.

Μέσω αυτού του έργου, περισσότερα από 2.500 προσφυγόπουλα και οι γονείς τους έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ένα ευέλικτο και αξιόπιστο εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει δραστηριότητες μη τυπικής εκπαίδευσης, όπως μαθήματα ελληνικών, αγγλικών, μητρικής γλώσσας, μαθηματικών, πολιτικής εκπαίδευσης και δεξιοτήτων ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση ΕΔΩ. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή Έλιξ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online