Θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ρέντη ΟΑΕΔ

Το ΚΕΚ Ρέντη του Ο.Α.Ε.Δ. ανακοίνωσε την πρόσληψη Πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ02 Φιλόλογων, ΠΕ03 Μαθηματικών και ΠΕ86 Πληροφορικής για την υλοποίηση της Δράσης «Εισαγωγική Κατάρτιση Ανέργων».

Η Δράση εντάσσεται στο Πιλοτικό πρόγραμμα υλοποίησης ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης ανοιχτού τύπου με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των εγγεγραμμένων ανέργων του ΚΠΑ2 Ελευσίνας ηλικίας 45 ετών και άνω με τουλάχιστον 6 μήνες ανεργίας.

Κύριος σκοπός του Πιλοτικού προγράμματος είναι η απόκτηση ή/και η επικαιροποίηση/διεύρυνση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων των ωφελουμένων και η απόκτηση σχετικής πιστοποίησης, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της προοπτικής για ένταξή τους σε αυτή.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν εκτός των άλλων, κατάρτιση σε βασικές, οριζόντιες και κάθετες δεξιότητες, ανάλογα με τις ανάγκες των ανέργων.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Δευτέρα 25/11/19 έως και την Παρασκευή 06/12/19, MONO με συστημένη επιστολή η με ταχυμεταφορά και ώρα από 8:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Πηγή Γραφείο Διασύνδεσης ΔΠΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online