Συνέδεσε Playstation 4 σε οθόνη πληροφοριών αεροδρομίου

Οι πολύωρες αναμονές στο αεροδρόμιο είναι κάτι που πολλοί από εμάς βιώνουμε συχνά. Ωστόσο δεν έχουν σκεφτεί πολλοί από εμάς να συνδέσουν Playstation 4 σε οθόνη πληροφοριών και να απολαύσουν ένα παιχνίδι Apex Legends.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ. Ο ταξιδιώτης συνέδεσε το PS4 που έβγαλε από τη βαλίτσα του σε μια οθόνη που έδειχνε χάρτη του αεροδρομίου. Συνέβη νωρίς το πρωί και το προσωπικό του αεροδρομίου αντέδρασε άμεσα.

“Αυτό είναι προφανώς κάτι που δεν επιτρέπουμε να συμβεί“, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου Kama Simonds “επειδή οι ταξιδιώτες χρειάζονται τις πληροφορίες που μεταδίδονται σε αυτές τις οθόνες“.

Υπεύθυνοι ασφάλειας του αεροδρομίου πλησίασαν τον εν λόγω άνδρα και “πολύ ευγενικά” του ζήτησαν να αποσυνδέσει την κονσόλα και να σταματήσει να χρησιμοποιεί τις οθόνες του αεροδρομίου. Όπως δήλωσε ο Simonds, ο ταξιδιώτης ρώτησε “πολύ ευγενικά” αν θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι του, αλλά η απάντηση ήταν “όχι”.

Τελικά το PS4 αποσυνδέθηκε πριν τελειώσει το παιχνίδι και η οθόνη του αεροδρομίου επανήλθε στην κανονική λειτουργία της.

Πηγή Techspot
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online