Πυγμάχος μαθητής ΕΠΑΛ έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του

Μαθητής σε ΕΠΑΛ της Πάτρας, ο οποίος είναι επί χρόνια αθλητής πυγμαχίας, φέρεται να έσπασε το σαγόνι συμμαθητή του. Ο μαθητής που δέχτηκε την επίθεση κατέληξε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν τρεις λάμες στη γνάθο.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή που τραυματίστηκε, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον πυγμάχο συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο πυγμάχος του είπε μία κουβέντα, ο συμμαθητής απάντησε και φαίνεται πως η απάντησή τού προκάλεσε την οργή του πυγμάχου ο οποίος του κατάφερε μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση. Οι ορθοοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση. Το παιδί εξακολουθεί να είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ ο πατέρας του δήλωσε πως θα φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ενήλικα πυγμάχου.

Το θέμα έφθασε μέχρι και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης προκειμένου να ληφθούν και παιδαγωγικά μέτρα κατά του 19χρονου μαθητή – πυγμάχου.

Πηγή dete.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online