Πρόσληψη Εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ (εκπαιδευτικό έτος 2019-20)

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την κάλυψη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ έτους κατάρτισης 2019-2020.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 02-09-2019 και ώρα 8:00 έως την Παρασκευή 06-09-2019 στις 18:00, στην ιστοσελίδα pegasus με την ένδειξη “Είσοδος Εκπαιδευτικού”.

Μετά την ηλεκτρονική αίτηση οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ΙΕΚ πρώτης προτίμησής τους, υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφίων ωρομισθίων Εκπαιδευτών.

Η υποβολή ή η αποστολή φακέλου δικαιολογητικών είναι δυνατή έως και τη Δευτέρα 09-09-2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στη σχετική προκήρυξη τις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΙΕΚ και πληροφορίες σχετικά με

  • τους αποδεκτούς τίτλους σπουδών
  • τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
  • τις ειδικότητες που προσλαμβάνονται στα κατά τόπους ΙΕΚ
  • τη μοριοδότηση

Υπογραμμίζεται πως κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει τα ΙΕΚ που επιθυμεί της Περιφέρειας Αττικής ή τα ΙΕΚ μίας και μόνο Περιφερειακής ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Πηγή ΟΑΕΔ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online