Προσφορά μπουφάν και κουβερτών στη “Σχεδία” από ΥΠΑΙΘ-ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) Κωνσταντίνος Δέρβος, και στελέχη του ΙΝΕΔΙΒΙΜ παρέδωσαν 100 μπουφάν, 100 κουβέρτες καθώς και 200 πακέτα με είδη προστασίας από τον κορονοϊό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος για κάλυψη αναγκών ευάλωτων συμπολιτών μας, στο ΣΧΕΔΙΑ Home, τις εγκαταστάσεις του περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ», όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Σύνταξης Χρήστος Αλεφαντής και το μέλος της ομάδας Βιβιαλένα Μαρτίνη.

Το περιοδικό «Σχεδία», μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, υποστηρίζει την προσπάθεια αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό, εξασφαλίζοντας ένα εισόδημα και μία κατοικία, αλλά και καλλιεργώντας δεξιότητες και αξίες μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, συνεδρίες με ψυχολόγους, πολιτιστικές δράσεις κ.ά.

Τα είδη προσφέρθηκαν από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης των προγραμμάτων Erasmus+ για τον τομέα «Νεολαία» και την πρωτοβουλία «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης», που πρεσβεύουν αξίες όπως η κοινωνική ένταξη, η ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλληλεγγύη και η αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως δήλωσε:

«Ακόμη περισσότερο εν μέσω πανδημίας, είναι αναγκαίο να βρισκόμαστε δίπλα στις ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας, σε εκείνους που έχουν περισσότερο ανάγκη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη «ΣΧΕΔΙΑ» και τους συντελεστές του περιοδικού, που δεν παρέχει μόνο ευκαιρία οικονομικής υποστήριξης, αλλά προσφέρει και μέσα ένταξης στον κοινωνικό ιστό και μία δεύτερη ευκαιρία για πολλούς ευάλωτους συνανθρώπους μας. Συγχαρητήρια επίσης στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για τη σημαντική πρωτοβουλία που ανέλαβε, δωρίζοντας είδη για την κάλυψη αναγκών των συνανθρώπων μας. Η αλληλεγγύη, η εθελοντική προσφορά, η ενσυναίσθηση, η αρωγή, συνιστούν αξίες με εξαιρετικά σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα όλων μας.»

Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων
Πηγή ΥΠΑΙΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online