Πέθανε από κορονοϊό η δασκάλα που έγινε viral

Η Zelene Blancas, η δασκάλα που έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη από ένα βίντεο που ανέβασε το 2018, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό σε ηλικία 35 ετών. Το βίντεο που την έκανε διάσημη έδειχνε τα παιδιά της τάξης να αγκαλιάζονται και να αποχαιρετούν τους συμμαθητές τους για το σαββατοκύριακο.

Το στιγμιότυπο έγινε γρήγορα viral και το βίντεο προβλήθηκε σχεδόν 24 εκατομμύρια φορές. Οι μικροί μαθητές επιλέγουν από μια σειρά εικόνων που είναι κολλημένες στον τοίχο με ποιο τρόπο θα χαιρετίσουν τους συμμαθητές τους για να τους ευχηθούν καλό Σαββατοκύριακο.

Εννέα δύσκολες εβδομάδες

Η δασκάλα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό στις 20 Οκτωβρίου και λίγες μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιωνόταν και ο αδερφό της Mario μετά τον δεύτερο μήνα στη ΜΕΘ δημιούργησε ειδικό λογαριασμό στην πλατφόρμα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την νοσηλεία της. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος η άδεια της τελείωνε και θα έπρεπε να πληρώσει η ίδια το επόμενο διάστημα τα έξοδα νοσηλείας της.

Το σχολείο ήταν κλειστό από τον Μάρτιο αλλά η δασκάλα ποτέ δεν εγκατέλειψε τους μαθητές της. Στην αρχή της σχολικής χρονιάς έφτιαξε πακέτα με μάσκες, μολύβια και καραμέλες και τα μοίρασε η ίδια στα παιδιά. Ακόμα και από το κρεβάτι του νοσοκομείο η ίδια ρωτούσε για το σχολείο όπως αναφέρει το περιβάλλον της.

Πηγή In.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online