Περσινό το βίντεο με τον μαθητή που τραμπουκίζει

Περσινό είναι, όπως αποδεικνύεται, το βίντεο που δείχνει την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός μαθητή του ΕΠΑΛ μπροστά στην καθηγήτριά του, προκειμένου να σβηστεί η απουσία που πήρε κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρο Κόπτση, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό fm100, πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο 2019, στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή.

«Παρά το ότι έγινε πέρσι, επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις σε ένα σχολείο που νοσεί, από την πρώτη ώρα στείλαμε ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς», διαβεβαίωσε ο κ. Κόπτσης, συμπληρώνοντας «όπου μπορούμε να παρέμβουμε θα παρέμβουμε».

Θυμίζουμε πως χθες χθες κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο βίντεο που έδειχνε μαθητή να επιτείθεται σε καθηγήτρια με αφορμή διαγραφή απουσίας. Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αντέδρασε με ανάρτησή της στην οποία ανέφερε πως το περιστατικό διερευνούνταν αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

Πηγή Έθνος
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...