με 10 ώρες μάθημα από τον διευθυντή θα βαθμολογηθούν οι μαθητές στο ΕΠΑΛ Μύρινας

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μύρινας θα διδαχθούν για δέκα ώρες το μάθημα “Αρχές Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής” προκειμένου να βαθμολογηθούν. Μέχρι τις αρχές του Απριλίου δεν είχε διδαχθεί καμία ώρα από το μάθημα “Αρχές Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής” της Α’ Λυκείου στο ΕΠΑΛ Μύρινας στη Λήμνο, λόγω λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού της αντίστοιχής ειδικότητας, παρά τη γνωστοποίηση του προβλήματος από την αρχή της σχολικής χρονιάς στη ΔΙΔΕ Λέσβου.

“Με δεδομένο ότι εάν σε οποιοδήποτε μάθημα δεν υπάρχει βαθμός στα δύο τετράμηνα, τότε δεν είναι δυνατόν να εκδοθούν έλεγχοι, η ΔΙΔΕ Λέσβου αποφάσισε να αναθέσει στο τέλος της σχολικής χρονιάς το συγκεκριμένο μάθημα στο διευθυντή του σχολείου χωρίς καν ο ίδιος να το έχει ανάθεση” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου.

Η απόφαση της ΔΙΔΕ Λέσβου είναι τις 12 εργάσιμες μέρες που απομένουν με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, να διδαχθεί το μάθημα για 10 ώρες σε καθένα από τα τρία τμήματα της Α΄ Λυκείου με αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου ώστε οι μαθητές να βαθμολογηθούν για τις επιδόσεις τους.

Η ΕΛΜΕ καταδικάζει αυτές τις πρακτικές και καλεί τους εκπαιδευτικούς “να μην συμβιβαστούν με αυτή την πραγματικότητα που υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών“.

Πηγή Limnos FM 100
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online