ΠΑΣΑΔ: Οριστικοί ειδικής και προσωρινοί γενικής τον Ιούνιο

Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων σχετικά με την κατάρτηση οριστικών πινάκων Ειδικής Αγωγής και προσωρινών πινάκων Γενικής Εκπαίδευσης.

Ειδική Αγωγή

Στο στάδιο των τελευταίων ελέγχων των ενστάσεων εκτιμούμε πως βρίσκονται οι πίνακες της Ειδικής. Όποτε ο χρόνος ανακοίνωσής τους μετράει αντίστροφα από τα τέλη της αλλης εβδομάδας καθώς στις αρχές της πιθανολογούμε πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Γενική Εκπαίδευση

Εκτιμούμε πως έχει γίνει ένας τυπικός έλεγχος μόνο σημαντικών στοιχείων (πχ διδακτορικά και αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας), φυσικά απ τον μόνο οργανισμό που μπορεί να ελέγξει κι αυτός είναι το Υπουργείο (άλλωστε αυτό γινόταν και μέχρι σήμερα) και υποπτευόμαστε πως αυτος ο έλεγχος θα δώσει στο ΑΣΕΠ τη δυνατότητα να προχωρήσει στην έκδοση Προσωρινών Πινάκων μέσα στον Ιούνιο ή παράλληλα με την Ειδική.

Απ’ αυτούς τους πίνακες που δε θα είναι κυρωμένοι είναι πολύ πιθανόν να σχεδιάζονται να γίνουν οι νέες προσλήψεις αναπληρωτών (ίσως Ιούλιο η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων και Σεπτέμβρη η πρόσληψη) του 20/21.
Το επιχείρημα που μάλλον θα χρησιμοποιηθεί και θα το αναμένουμε, είναι η αντισυνταγματικότητα(!!!) των σημερινών πινάκων, οι οποίοι όμως σύμφωνα με τον 4589 είναι οι μόνοι νόμιμοι!

Συνάδελφοι, κρίναμε εξαιρετικά κρίσιμη τούτη την ενημέρωση και την παρουσιάσαμε πριν τη θέση μας για το απίστευτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για διαβούλευση και για το οποίο θ’ ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση.

Για τα παραπάνω τώρα, θα ενημερώσουμε με επιστολή μας τη ΔΟΕ και τη νομική της σύμβουλο καθώς και την ΟΛΜΕ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...