ΠΑΣΑΔ: οι διευθύνσεις καταχωρούν τα λειτουργικά κενά

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ανέφερε πως το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να καταχωρίσουν τα λειτουργικά κενά. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

“Το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης να καταχωρίσουν τα λειτουργικά κενά των Σχολικών Μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης, των δομών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και των ΚΕΔΑΣΥ, καθώς και αυτά των Μουσικών σχολείων, ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες πρόσληψης αναπληρωτών.

Η προθεσμία που θα είναι ανοιχτό το ΟΠΣΥΔ για την καταγραφή των εν λόγω λειτουργικών κενών είναι από τις 5/8 έως τις 12/8 και έπειτα οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι τις 19/8. Για τα κενά που αφορούν στην Παράλληλη Στήριξη θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος, την οποία και αναμένουμε.

Αναφορικά με τα κενά των Τμημάτων Υποδοχής ( ΖΕΠ) δεν ζητείται, προς το παρόν, η καταγραφή τους την παρούσα χρονική στιγμή. Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου, αναμένονται οι τελικές υπογραφές για να προχωρήσει η διαδικασία ίδρυσης των Τμημάτων Υποδοχής για τη νέα σχολική χρονιά. Ευελπιστούμε πως θα προλάβουν να συμπεριληφθούν στην πρώτη φάση των αναπληρωτών”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online