Πάρος: Σπίτια για εκπαιδευτικούς και οικονομικές ελαφρύνσεις

Ανακοίνωση προς φορείς και επαγγελματίες εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου καλώντας σε διευκόλυνση των εκπαιδευτικών στην εξασφάλιση κατοικίας.

“Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όλους τους Φορείς και τους Συλλόγους, καθώς και τους Πολίτες, αλλά και την Εκκλησία, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν άμεσες λύσεις για τη στέγαση των εκπαιδευτικών.

Η αδυναμία εύρεσης στέγης, που παρουσιάζεται και διογκώνεται κάθε χρόνο στα νησιά με μεγάλη τουριστική κίνηση λόγω της εκτίναξης της αξίας των ακινήτων και των ενοικίων, θα οδηγήσει σε ελλείψεις εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες του νησιού μας.

Επίσης καλεί τον Εμπορικό Σύλλογο Πάρου Αντιπάρου, καθώς και τους κατά τόπους Συλλόγους Καφεζυθεστιατόρων, να συμβάλλουν στον οικονομικό προϋπολογισμό των εκπαιδευτικών με εκπτωτικές ελαφρύνσεις.

Εάν θέλουμε να έχουμε επανδρωμένες σχολικές μονάδες δίνοντας στα παιδιά μας ίσο δικαίωμα στην εκπαίδευση, θα πρέπει όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε τη στέγη του εκπαιδευτικού καθώς και τη διαβίωσή του στο νησί μας.

Ας κατανοήσει η κοινωνία την αξία του εκπαιδευτικού!”

Πηγή Παριανός Τύπος
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online