Μόνιμοι διορισμοί και αναπληρωτές τον Σεπτέμβρη από τις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019

Tο 2020 αναμένεται έκρηξη προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ καθώς 12.000 νέες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν. Συγκεκριμένα προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον ΟΑΕΔ, στη νέα Κοινωφελή Εργασία που αναμένεται, ενώ ήδη τρέχουν προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών.

Ηδη δημοσιεύτηκαν στο Εθνικό Τυπογραφείο οι δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019 για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Υπολογίζεται ότι εντός του 2020 θα προσληφθούν 9.750 εκπαιδευτικοί, όπως άλλωστε προανήγγειλε και από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Στους διαγωνισμούς θα συμμετέχουν οι κάτοχοι 331 πτυχίων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ, ενώ τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν στον ΟΠΣΥΔ.

Το ΑΣΕΠ θα αντιπαραβάλει την ορθότητα των δηλωθέντων στην αίτηση με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Από τον έλεγχο θα προκύψει πίνακας κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά μορίων. Το υπουργείο Παιδείας θα επιλέγει διοριστέους από τον συγκεκριμένο πίνακα, ανάλογα με τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το ΑΣΕΠ θα δώσει τη μάχη να καλυφθούν από αυτόν τον πίνακα οι πρώτες εκπαιδευτικές ανάγκες τον Σεπτέμβριο του 2020.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 120.000 υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στη διαδικασία λόγω του μεγάλου αριθμού των πτυχίων που ζητούνται.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προκηρύξεις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019 μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την υποβολή δικαιολογητικών  μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε να υπολογίσετε τα μόριά σας με την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Νέου Συστήματος Διορισμού Αναπληρωτών Και Μόνιμων Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης ΕΔΩ.

Πηγή dikaiologitika.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online