Μια ιστορία του Άλφονς κάθε Παρασκευή από την Σουηδική Πρεσβεία

Η Πρεσβεία της Σουηδίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτης-Παιδικό βιβλίο θα ανεβάζει κάθε Παρασκευή μια ιστορία του Άλφονς, του αγαπημένου Σουηδού μικρούλη που δημιούργησε η Gunilla Bergström και με τον οποίο μεγάλωσαν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ακούστε την ιστορία που ανέβηκε σήμερα με τίτλο “Ώρα για πάρτι!” σε ανάγνωση της μεταφράστριας Άννας Παπαφίγκου. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Πρεσβείας της Σουηδίας στο facebook ΕΔΩ.

Ώρα για πάρτι, Άλφονς!

Καλημέρα στους μικρούς μας φίλους!Σήμερα έχει σειρά η δεύτερη ιστορία με τον διάσημο μικρούλη Σουηδό, τον Άλφονς. Ελπίζουμε να την απολαύσετε.«Ώρα για Πάρτι» μας διαβάζει η μεταφράστρια Άννα Παπαφίγκου κι ευχαριστούμε τις εκδόσεις Μάρτης για την εξαιρετική συνεργασία Μάρτης – Παιδικό βιβλίοSwedish Literature Exchange#μένουμεσπίτι #stayhome #staysafeSwedish Ministry for Foreign Affairs(SK)Today we share our second story with Alfons, for children in #Greek that we hope our younger friends will enjoy. A big thank you to the Greek publisher of Alfons Μάρτης – Παιδικό βιβλίο for the collaboration!

Публикувахте от Embassy of Sweden in Athens в Четвъртък, 9 април 2020 г.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online