Μετά το Πάσχα η προκήρυξη 4500 μόνιμων θέσεων στην Ειδική Αγωγή

Πιθανότατα μετά τις γιορτές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη για τις 4500 μόνιμες θέσεις στην Ειδική Αγωγή. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ΚΥΑ που ρυθμίζει θέματα της διαδικασίας επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, μέλη ΕΕΠ και μέλη ΕΒΠ θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση στο ΑΣΕΠ και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες διευθύνσεις ως εξής:

  • Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ 60 Νηπιαγωγών και ΠΕ 61 Νηπιαγωγών ΕΑΕ καθώς και των κλάδων ΠΕ70 Δασκάλων και ΠΕ71 Δασκάλων ΕΑΕ υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί των λοιπών κλάδων υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Τα υποψήφια μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ υποβάλλουν τα δικαιολογητικά σε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Εν αναμονή της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές υπολογισμού μορίων ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν όπως παρακάτω:

  • Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ μπορούν να υπολογίσουν τα μόριά τους online χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ΕΔΩ.
  • Τα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΕΠ μπορούν να υπολογίσουν τα μόριά τους online χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΔΩ.
  • Τα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΒΠ μπορούν να υπολογίσουν τα μόριά τους online χρησιμοποιώντας την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού ΕΔΩ.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online