Κικίλιας: εισήγηση για καθολικό lockdown στην Αττική

Καθολικό lockdown στην Αττική εισηγείται ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σύμφωνα με όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο κ. Κικίλιας ανέφερε: “Είμαι προβληματισμένος και ανήσυχος. Οι αναλύσεις που παίρνω από τις επιτροπές των ειδικών επιδημιολόγων-λοιμωξιολόγων είναι τέτοιες που δείχνουν ότι έρχεται και στην χώρα μας το τρίτο κύμα πανδημίας κορονοϊού”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ την περίοδο 24.01 έως 30.01 είχαμε σημαντική αύξηση 11% στο ποσοστό των κρουσμάτων ηλικιακού εύρους 0-9 ετών. 435 θετικά παιδιά στα 6.676 κρούσματα, έναντι 297 στην προηγούμενη περίοδο.

Το 71% των ΜΕΘ στην Αττική έχουν ήδη καλυφθεί έναντι 62% την προηγούμενη εβδομάδα. Σύνολο νοσηλευόμενων covid έχουμε 1.899 έναντι 1.594 την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Κικίλιας κατέληξε πως “μετά από αυτή την εικόνα αν και σήμερα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ είναι τέτοια η εισήγησή μου στην Επιτροπή θα είναι ένα πιο σύντομο, πιο σκληρό, οριζόντιο μέτρο, δηλαδή ένα lockdown τέτοιο ενδεχομένως όπως του προηγούμενου Μαρτίου που θα φέρει σύντομα αποτελέσματα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online