Νέα καταλύματα για τη στέγαση εκπαιδευτικών στη Μύκονο

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για την ενοικίαση κατοικιών για τρία χρόνια με απώτερο στόχο την κάλυψη των αναγκών στέγασης εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί. Η συμφωνία αφορά την ενοικίαση πέντε κτηρίων συνολικού εμβαδού 286,5 τ.μ. με 10 αυτόνομες κατοικίες, τμήματος του πρώην ξενοδοχείου «Γκύζη», στην περιοχή Δρακουρί στο Μαράθι. Η σχετική ανακοίνωση του Δήμαρχου Μυκόνου αναφέρει:

Μέσα σε μία περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και απέναντι σε ένα υδροκέφαλο κράτος υλοποιούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη δέσμευσή μας για την κάλυψη βασικών αναγκών εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για τη μόρφωση των παιδιών μας. Ειδικά για τον τόπο μας που είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός πιστεύουμε ότι η στήριξη της Παιδείας αποτελεί τον πλέον κατάλληλο τρόπο για να διατηρήσει την πολιτιστική του ταυτότητα και φυσιογνωμία.

Κωνσταντίνος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ έντονο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές καθηγητές που τοποθετούνται στους υψηλούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας σχετικά με την εύρεση κατοικίας, καθώς οι υπέρογκες τιμές των ενοικίων καθιστούν απαγορευτική την εξασφάλιση στέγης.

Πηγή Πρώτο Θέμα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online