Κανονικά στο σχολείο η μαθήτρια που εκδιώχθηκε από τον Διευθυντή σχολείου στην Κύπρο επειδή φορούσε μαντήλα

Μετά από ανταλλαγή αμοιβαίων εξηγήσεων, κανονικά θα πάει τη Δευτέρα στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στο Στρόβολο Κύπρου όπου φοιτά η Άλαα Χαράρα. Την Παρασκευή η μαθήτρια προσήλθε στο σχολείο φορώντας μαντήλα, γεγονός που φαίνεται έγινε η αιτία να διωχθεί από τον διευθυντή του σχολείου. Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών της που ξεσηκώθηκαν αποκαλώντας τον διευθυντή “ρατσιστή”.

Η συγκεκριμένη μαθήτρια είναι τελειόφοιτη, διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και τα τελευταία τρία χρόνια που φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο δεν παρουσιάστηκε ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα με την ενδυμασία της.

Τελικά, το Σάββατο το απόγευμα συναντήθηκαν η μαθήτρια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου Κώστας Χαμπιαούρης, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου και ο Διευθυντής του σχολείου Λοΐζος Σέπος. Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, όλες οι πλευρές έκαναν λόγο για ατυχές γεγονός, το οποίο θεωρείται λήξαν.

Η μαθήτρια θα πάει κανονικά στο σχολείο τη Δευτέρα, ωστόσο, η έρευνα που διεξάγεται από λειτουργό του Υπουργείου  Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου θα συνεχιστεί.

Πηγή Φιλελεύθερος
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online