Καλλιεργώντας τον Χαρακτήρα των Μαθητών: διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου

Οι εκδόσεις Gutenberg διοργανώνουν διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου των Jeffrey S. Kress και Maurice J. Elias με τίτλο “Καλλιεργώντας των χαρακτήρα των μαθητών” την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 19:00. Ο σύνδεσμος για την παρουσίαση είναι ο https://zoom.us/j/95095235037

Δείτε την πρόσκληση παρακάτω:

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο Καλλιεργώντας τον χαρακτήρα των μαθητών είναι ένας εύχρηστος οδηγός που θα σας βοηθήσει να εντάξετε την Κοινωνική, Συναισθηματική και Ηθική Ανάπτυξη (ΚΣΗΑ∙ Social, Emotional and Character Development, SECD) στη διδακτική πρακτική σας.

Οι συσχετίσεις είναι ξεκάθαρες – οι μαθητές και οι μαθήτριες του δημοτικού και του γυμνασίου έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες σχολικής επιτυχίας αν καταφέρετε να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητές τους. Αντλώντας από εκτεταμένη εμπειρία πεδίου και πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα, το βιβλίο αυτό προτείνει διαισθητικές τεχνικές βασισμένες στην προσέγγιση ΚΣΗΑ, οι οποίες θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν την καθημερινή διδασκαλία και διαχείριση της τάξης σας.

Με θέματα που κυμαίνονται από την αυτορρύθμιση και την επίλυση προβλημάτων έως την επικοινωνία μεταξύ συνομηλίκων και την ενσυναίσθηση, οι συγκεκριμένες στρατηγικές, τα πρακτικά φύλλα εργασίας και οι δραστηριότητες αυτοαναστοχασμού θα σας βοηθήσουν να προάγετε μια θετική κουλτούρα στην τάξη σας.

Πηγή Εκδόσεις Gutenberg
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online