Ενημερωτική Συνάντηση για το Πρόγραμμα “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ”

Στο πλαίσιο της επέκτασης της πράξης “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ” του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, ΕΣΠΑ 2014-2020», διοργανώνεται ενημερωτική συνάντηση των Διευθυντών Επαγγελματικών Λυκείων και Εργαστηριακών Κέντρων των Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 – 14:00, στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» στο Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37 Μαρούσι).

Θέμα της συνάντησης αυτής είναι “Οι Πυλώνες του  προγράμματος ΜΝΑΕ – από τα 9 ΕΠΑΛ της πιλοτικής φάσης, στην καθολική εφαρμογή” και έχει ως στόχο την εξοικείωση και την υποστήριξη των Διευθυντών των ΕΠΑΛ και των Ε.Κ. με το πρόγραμμα “Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ” (ΜΝΑΕ), ώστε να αξιοποιήσουν τα καινοτόμα στοιχεία που εισάγει και να τα ενσωματώσουν στη λειτουργία και την κουλτούρα των ΕΠΑΛ.

Η ενημερωτική συνάντηση μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όσοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, οι εκπαιδευτικοί όλων των ΕΠΑΛ καθώς και οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου των ΠΕΚΕΣ.

Το πρόγραμμα της συνάντησης είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

Πηγή ΥΠΠΕΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...