Ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying από τη Google (βίντεο)

Στα βραβεία Όσκαρ του 2016 η Google παρουσίασε για πρώτη φορά τη διαφήμισή της με τίτλο “Android: Rock, Paper, Scissors” η οποία περιέχει ένα σημαντικό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας.

Η διάρκειας 70 δευτερολέπτων διαφήμιση είναι μια διασκευή του κλασικού παιχνιδιού στο οποίο το χαρτί κερδίζει την πέτρα και το ψαλίδι κερδίζει το χαρτί.

Η διαφήμιση ξεκινάει δείχνοντας ένα κομμάτι χαρτί να υφίσταται bullying στο σχολείο από μερικά άλλα χαρτιά. Παρά τη μεταξύ τους έχθρα, ένα ψαλίδι είναι εκείνο που θα δώσει λύση και θα “σώσει” το κομμάτι χαρτί από τους διώκτες του.

Στη συνέχεια της διαφήμισης το ψαλίδι και το χαρτί περπατούν μαζί προς το σπίτι και στον δρόμο τους συναντούν κάποιες πέτρες που ασκούν bullying σε μια άλλη πέτρα. Το χαρτί χρησιμοποιεί την υπεροχή του προς τις πέτρες για να εκφοβίσει τις πέτρες-τραμπούκους και να “σώσει” την πέτρα που δέχτηκε το bullying.

Η πέτρα, το χαρτί και το ψαλίδι συνεχίζουν μαζί τον δρόμο τους και η διαφήμιση τελειώνει με το σύνθημα “Δεν χρειάζεται να είμαστε ίδιοι για να είμαστε μαζί“.

Δείτε τη διαφήμιση, η οποία περνάει ένα πολύ δυνατό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού, παρακάτω:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online