Εξαδάκτυλος: πιθανό νέο κλείσιμο σχολείων την Παρασκευή

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής ειδικών λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ανέφερε σχετικά με το αν είδαμε αύξηση κρουσμάτων εξαιτίας της επαναλειτουργίας των σχολείων και της κινητικότητας στους δρόμους:

“Αυτό αποτυπώθηκε με σαφήνεια. Είναι σαφές. Το βλέπουμε δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν συνέβη. Η λειτουργία των σχολείων και οι άλλες δραστηριότητες πρέπει να εξεταστούν όλες διότι οι αριθμοί και η αλληλουχία των γεγονότων είναι σαφέστατη δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν συμβαίνει

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Εξαδάκτυλος ανέφερε πως “στις 11 Ιανουαρίου ξεκινά η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με ότι αυτό σημαίνει για την κινητικότητα των πολιτών. Από τις 25 Ιανουαρίου αρχίζουμε και βλέπουμε μια άνοδο σταδιακή σταθερή. Την 1η Φεβρουαρίου προστίθεται και η κινητικότητα του λιανεμπορίου”.

Τέλος ανέφερε πως “Αν εξελιχθούν οι αριθμοί όπως δείχνουν θα πρέπει την ερχόμενη Παρασκευή θα εισηγηθούμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Αυτό σημαίνει πως δραστηριότητες που έχουν την έναρξή τους πρόσφατα θα πρέπει να γυρίσουν πίσω, βεβαίως και τα σχολεία”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online