Έκπτωση 50% σε εκπαιδευτικούς από το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης: ευχαριστήρια επιστολή από την Αντιπεριφεριάρχισσα

Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης χορήγησε εκπτωτική κάρτα (50%) στους εκπαιδευτικούς για τη μετακίνησή τους από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο όπου διδάσκουν και αντίστροφα, μετά από αίτημα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία, η Αντιπεριφεριάρχισσα Ρεθύμνου έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στη διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που ανταποκριθήκατε άμεσα στο αίτημα της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου αναφορικά με την παροχή έκπτωσης 50% στις τιμές των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ για τους εκπαιδευτικούς που μετακινούνται καθημερινά από και προς το Νομό Ρεθύμνης με υπεραστικό λεωφορείο.

Η μείωση του εισιτηρίου θα διευκολύνει τα μέγιστα τους εκπαιδευτικούς, που μετακινούνται καθημερινά δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα αυτών είναι αναπληρωτές με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Η ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αυτό αίτημα των εκπαιδευτικών, του οποίου γίναμε δέκτες, τιμά τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης και επιβεβαιώνει την αίσθηση ότι σε καιρούς δύσκολους για την κοινωνία μας, μπορούμε να προσβλέπουμε στη συνεργασία, την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, για να ξεπεράσουμε εμπόδια και αντιξοότητες που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Πηγή Cretalive
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online