Δωρεάν μάσκες στους μαθητές για όσο χρειαστεί

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε σήμερα Παρσκευή πως υπάρχει σχέδιο προκειμένου να παρέχονται δωρεάν μάσκες σε όλους τους μαθητές των σχολείων για όσο χρειαστεί.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε τις οδηγίες των λοιμωξιολόγων για τις προδιαγραφές των μασκών μετά και την χθεσινή εισήγησή τους για χρήση μάσκας απ’ όλους τους μαθητές» τόνισε ο Υπουργός, προσθέτοντας ότι λεπτομέρειες θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες ή μέρες.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση, μετά το πράσινο φως που δόθηκε για τη χρήση μάσκας από το νηπιαγωγείο (διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ), προχωρά σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να παρέχονται – για όσο διάστημα κρατήσει η πανδημία του κοροναϊού – δωρεάν μάσκες, ώστε να μην επωμιστούν οι γονείς το οικονομικό βάρος.

Τόνισε ακόμη ότι θα γίνουν  9.500 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων της χώρας. «Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με  την καθαριότητα και την ασφάλεια των παιδιών μας στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα» διαβεβαίωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή In.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...