Αιτήσεις αναπληρωτών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε πρόσκληση υποβολής αίτησης πρόσληψης αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης βάσει της διάταξης «Ειδική προκήρυξη κάλυψης κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής».

Οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης που είχαν υποβάλει αίτηση-δήλωση για πρόσληψή τους στο πλαίσιο της πρόσκλησης αριθμ. 137379/Ε1/21-8-2018 και δεν έχουν προσληφθεί ή εργάζονται ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πρόσληψή τους ως αναπληρωτές, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου, για το σχολικό έτος 2018-2019 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εγκυκλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις σχολικές μονάδες ανά ειδικότητα στο παράρτημα της συμπληρωματικής εγκυκλίου. Αιτήσεις υποβάλλονται από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ).

Οι υποψήφιου μπορούν να βρουν οδηγίες για την υποβολή της αίτησης στη διαδικτυακή πύλη του ΟΠΣΥΔ στο σχετικό εγχειρίδιο.

Πηγή ΥΠΠΕΘ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...