Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 56χρονη φιλόλογος στη Λάρισα

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό η 56χρονη συναδέλφισσα Α. Μ. στη Λάρισα. Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος σε Γυμνάσιο της Λάρισας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που την έκαναν να καθυστερήσει να εμβολιαστεί. Εμβολιάστηκε στις αρχές του Νοέμβρη, όμως δύο ημέρες μετά, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Για τον θάνατό της συναδέλφισσας εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου στο οποίο εργαζόταν εκφράζοντας «τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέρφου, φιλολόγου, Α. Μ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Λάρισας αναφέροντας τα εξής: “Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εκδημία της συναδέλφισσάς μας Α. Μ. Η αγαπητή σε όλους μας Α., υπηρέτησε με ήθος εργατικότητα και ευγένεια τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια. Υπήρξε μια άξια και ακούραστη καθηγήτρια και η απουσία της κάνει φτωχότερη την εκπαίδευση. Στην αγαπημένη της οικογένεια τα θερμά μας συλλυπητήρια”.

Πηγή onlarissa.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online