Δωρεάν Premium συνδρομή στο Pornhub για ένα μήνα

Καθώς ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε όλο τον κόσμο αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, η σύσταση που γίνεται από τους ειδικούς, ελλείψη θεραπείας, είναι να παραμένουν στα σπίτια τους.

Η παραμονή σε καραντίνα είναι δύσκολη και μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα άγχους και κατάθλιψης. Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα κάνοντας λίγο πιο υποφερτή την απομόνωση, το Pornhub προσφέρει το Premium υλικό του δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

“Με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους απομονωμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είναι σημαντικό να προσφέρουμε έναν ευχάριστο τρόπο να περάσουν το χρόνο τους”, δήλωσε ο Corey Price, Αντιπρόεδρος του Pornhub μέσω δελτίου τύπου.

“Ελπίζουμε, με την επέκταση της προσφοράς μας για δωρεάν Premium υλικό παγκοσμίως, οι άνθρωποι να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μείνουν στο σπίτι και να ισοπεδωθεί η καμπύλη διασποράς του ιού“.

Το Pornhub είχε προηγουμένως προσφέρει το Premium υλικό του για τους χρήστες από την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Τώρα, χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν τώρα να απολαύσουν το Premium υλικό της ιστοσελίδες δωρεάν για ένα μήνα, με εγγραφή ΕΔΩ.

Η Pornhub ανακοίνωσε επίσης ότι θα δωρίσει το 85 τοις εκατό των κερδών της στους καλλιτέχνες των οποίων η εργασία έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Ακόμη η εταιρία έχει δωρίσει χιλιάδες χειρουργικές μάσκες σε ιατρούς, διασώστες, νοσηλευτικό προσωπικό και πυροσβέστες στη Νέα Υόρκη και έχουν προσφέρει χρήματα σε διάφορους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την αγορά μασκών και ιατρικού εξοπλισμού.

Πηγή Pornhub
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Σχόλια
Loading...
Viagra Kaufen Tadalafil Kaufen Buy Klonopin Online